!! Extra informatie voor de bezoekers van de open dagen

  Hierbij extra informatie om je voor te bereiden op een bezoek aan onze open dagen op 12/13 en 19/20 oktober:
Grote invloed weersomstandigheden
  • De activiteiten vinden grotendeels in de buitenlucht plaats. Het kan koud en/of regenachtig zijn en we adviseren je om je daarop te kleden. Vergeet daarom je regenjas en waterdichte schoenen of laarzen niet.
  • De activiteiten vinden verdeeld over de beide terreinen plaats. Je gaat wandelend naar de verschillende locaties. Sommige gedeelten zijn bestraat maar er zijn ook (bos-)paden die zanderig zijn. De zanderige grond kan blubberig worden tijdens een regenbui. Doe dus goed schoeisel aan.
Locatie en verzamelplaats voor activiteiten met kaartje/reservering
  • De Natuurplaats en cultuurlandgoed Donderboerkamp zijn buren. De startlocatie voor de open dagen is De Natuurplaats aan de Donderseweg 22 (9331 TB) in Norg. Als de parkeerplaats bij De Natuurplaats vol is dan hebben we voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. De parkeerbegeleiders zullen je de juiste parkeerplaats wijzen.
  • Fietsers kunnen hun fiets parkeren in de fietsenstalling bij De Natuurplaats.
  • Op de binnenplaats van De Natuurplaats, achter het gebouw van Staatsbosbeheer, staat de informatiestand. Dit is het verzamelpunt voor de activiteit(en) waarvoor jij je kaartje heb gekocht en/of een reservering hebt gemaakt. Zorg dat je een kwartier voor aanvang van de activiteit hier bent en dat je je kaartje/reserveringsbewijs bij de hand hebt. Medewerkers van de organisatie brengen je naar de juiste locatie.
Wandel- en fietsexcursie met boswachter
  • Voor degene die op wandelexcursie gaan: het is een wandeling van ongeveer 2 uur door het natuurgebied rondom onze locatie.
  • Voor degene die gaat fietsen met de boswachter: de excursie duurt ongeveer 2 uur. Neem je eigen fiets mee.

Vragen? Mail redactie@huisvandenatuur!